Menu

Duurzaamheid

Het gebruik van duurzame en hoogwaardige kwaliteitsmaterialen maken onze zonnezeilen een investering voor het leven. Vakmanschap, technologie en een duurzame productie en afwerking vormen hierbij de sleutelwoorden.

Wij richten ons uitsluitend op de ontwikkeling en realisatie van exclusief, op maat gemaakt zonnezeil. Binnen onze organisatie hebben wij alle facetten voor de totstandkoming van uw overkapping onder één dak. Daardoor staan wij altijd garant voor de perfecte oplossing voor uw terras, de afwerking en kwaliteit. Het proces van vervaardiging van onze systemen gebeurd met de hoogste kwaliteit producten, tevens terug te vinden in de top van de maritieme wereld. Voor de techniek kiezen wij voor duurzaamheid en gebruiksgemak. Onze zonnezeilen kunnen dan ook, indien gewenst, 365 dagen per jaar blijven staan.

Door het gebruik van een eigen plaatsings team met jarenlange ervaring is een correcte plaatsing gegarandeerd. Regelmatig worden onze mensen bijgeschoold en bijgepraat door onze Ingenieur om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en materialen.