Menu

Wie zijn wij

Moors Tuininterieur is sinds 2003 werkzaam in de outdoor wereld. Al die tijd hebben wij ons onderscheiden ten opzichte van de concurrentie in service en wederzijds vertrouwen.
Met veel passie hebben wij 8 jaar lang tuinmeubelen, buitenkeukens, parasols en zonnezeilen verkocht maar door de toenemende vraag naar “schaduw op maat” zijn wij ons in 2011 gaan specialiseren op dit vlak.

zonnezeilen-op-maat-schaduwdoek-boven-garage-in-meeuwen-ideale-afwatering-op-maat-geconfectioneerdIn Hoover concepts hebben wij een perfecte partner gevonden die zonnezeilen ontwikkelt en produceert die voldoen aan de strengste eisen maar tevens een aanwinst zijn voor uw woon/werk omgeving.

Zaakvoerder Gerrie Moors is degene die advies op maat geeft “live” op lokatie, maar ook degene die later de plaatsing doet en zorg draagt voor de after-service.

 

Concept

Moors Tuininterieur is exclusief dealer van Hoover Concepts®.

Hoover concepts ontwikkelt, produceert en levert exclusieve, op maat gemaakte design zonnezeilen. Onze zonnezeilen zorgen enerzijds voor een optimale bescherming tegen de zon met daarbij een optimaal schaduwpatroon, anderzijds bieden ze door hun structuur ook bescherming tegen regen en wind (tot 8 beaufort).

Elke ontwerp is uniek en individueel ingericht naar de wensen en behoeften van onze klanten. In nauwe samenwerking met onze afdeling Design en Engineering, wordt u meegenomen naar een 3D visualisatie waarin de locatie en omgeving waarvoor u een oplossing zoekt wordt weergegeven. In deze 3D visualisatie wordt samen met uw ontwerpen ingetekend zodat u in staat bent zélf te bepalen wat het uiteindelijke design wordt, welke architecturale lijnen gerespecteerd dienen te worden en wat het uiteindelijke schaduwpatroon wordt. Doordat wij alle benodigde kennis en technologie in huis hebben zijn de mogelijkheden onbegrensd.

 

Werkwijze

In een persoonlijk gesprek wordt geluisterd naar uw wensen, eisen en behoeften ten aanzien van de oplossing die u zoekt. Vervolgens wordt samen met u besproken wat de mogelijkheden zijn voor uw zonnezeil op maat om hier een invulling aan te geven. In samenwerking met onze afdeling Design & Engineering maken we een realistische 3D visualisatie van uw omgeving. De eerste voorstudie van mogelijke oplossingen die aansluiten bij uw wensen wordt dan gestart. In een vervolgafspraak worden de eerste ontwerpen gepresenteerd en samen met u uitgebreid besproken.

Van het eerste contact tot de uiteindelijke realisatie en plaatsing van uw zeiloverkapping, volgen wij elke project persoonlijk en ter plaatse op.